top of page

Kielikylpyjä, dialogeja, yhdessä onnistumista ja treenejä huippuohjaajien johdolla / Club La Santa

The World`s Best Playground – All Sports Included, näin mainostetaan Club La Santaa! Tämä pitää paikkansa, tarjolla oli 80 erilaista liikunta-aktiviteettia ja 500 erilaista ohjattua tuntia viikossa. Puhelimen App:iltä voit valita päivittäiset ohjatut aktiviteetit ja tehdä itsellesi sopivan treeniohjelman. Ohjattujen tuntien lisäksi kaikki fasiliteetit olivat käytettävissä: Padel- ja tenniskentät, mailat, spinning-kengät, suplaudat muutamia mainitakseni. Jumppapirkkona nautin ryhmäliikunnasta, joka oli uusinta uutta ja takuuvarmasti ohjattua. Viikon aikana ohjelmaan sisältyi mm. BodyCombat, LIIT -tunti, Barefoot Fitness, Fitball, Pilates Reformer, Aqua Zumba, , Trampoline Fitness, Aqua Party, , Ultimate Abs, Dance it out. Opin paljon uutta ja nautin jumppaamisesta aurinkoisessa säässä ja ihanassa, rennossa tunnelmassa.


Jumppapirkkoilu oli kuitenkin vain yksi osa matkasta. Parasta tässä reissussa oli yhdessä oppiminen ja onnistuminen. Hollantilainen yhteistyöoppilaitos ja heidän opettajansa ja oppilaansa toivat matkaan englannin kielen ja dialogin, naurun ja yhteiset keskustelut sekä treenit. Yhdessä kokoonnuimme aamuaktiiviteettien äärelle ryhmäytymään, Mastertrainer -tunneilla pohdimme mm. mikä tekee ohjaajasta vetovoimaisen, miten huolehdin omasta hyvinvoinnistani, mitkä ovat omat tavoitteeni ja unelmani. Kävimme aamupalalla merenrannalla ja yhdessä katsoimme auringonlaskua. Saimme uusia ystäviä ja verkostoiduimme. Ihan parasta!


Pääsimme myös työssäoppimaan kansainväliseen IronMan -kisaan. Opiskelijat saivat tehtäväkseen saattaa maaliin tulleita kilpailijoita eteenpäin ruokailuun, lepäämään, lääkäritelttaan – oman tarpeensa mukaan. Pääsimme läheltä seuraamaan, miten täysmatkan trialthlon ja keskimäärin 12 tunnin suoritus näkyy maaliin tullessa. Hieno kokemus!

Tätä kaikkea tarjosi Lanzarotten Club La Santa!

14 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page